Μύρισε προεκλογική περίοδος και δε θα εκπλαγώ καθόλου αν ακούσω πως ο κ. Καραμίχος και άλλοι κ. Καραμίχοι στελεχώσουν ψηφοδέλτια υποψηφίων. Βοηθάει πάντα ένας επώνυμος για συλλογή ψήφων.
Δεν είμαι εδώ να υπερασπιστώ τον Κακλαμάνη. Όντας κυνικός θα προσθέσω ακόμη έναν ανεπαρκή δήμαρχο στον κατάλογο.
Παρ' όλα αυτά οφείλουμε να αποδώσουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι. Οι αρμοδιότητες ενός δήμου είναι περιορισμένες. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε την τοπική αυτοδιοίκηση για τις ανύπαρκτες δομές πρόνοιας και κέντρων απεξάρτησης. Η δημόσια τάξη αλλά και η μεταναστευτική πολιτική δεν είναι ευθύνη του δήμου αλλά ευθύνη της κεντρικής εξουσίας.
Άκουσα στην συνέντευξη του κ. Καραμίχου πως τον ενοχλεί που τα συσσίτια γίνονται στο κέντρο. Του χαλάνε την αισθητική. "Πολλή βρωμιά¨ είπε χαρακτηριστικά. Αυτό που δεν άκουσα βέβαια είναι τι προτείνει. Φαντάζομαι πως αν οι ναρκομανείς, οι πόρνες αλλά και οι παρίες μεταφερόντουσαν σε κάποια άλλη περιοχή δε θα είχε πρόβλημα; Η αλήθεια είναι πως τα Bourgeois μάτια του δεν θα ενοχλούνταν και η περιουσία του δε θα υποβαθμιζόταν αν όλοι οι παραπάνω, όπως άλλωστε συνέβηκε και το 2004, μεταφερόντουσαν ας πούμε κάπου δυτικά. Αλήθεια ο κ. Καραμίχος έχει πάει μια βόλτα στο Μενίδι, το Πέραμα, στο Ζεφύρι τον Ασπρόπυργο; Ίσως του πέφτουν λίγο μακριά. Στο Πολυτεχνείο, στη 3ή Σεπτεμβρίου, στη
Μάρνης

Μάρνη;
Με ενοχλεί η λογική “μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και πέντε μέτρα”. Ζώ και εγώ στο κέντρο και βιώνω καθημερινά την παρακμή που επικρατεί. Με τρομάζει η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής ,περισσότερο με τρομάζουν αυτοί που όταν γύρω τους άνθρωποι στοιβάζονται, εκπορνεύονται και πεθαίνουν εκείνοι μιλάνε για αισθητική.

1 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.